joi, 3 februarie 2011

Cuvant Inainte

Pe acest blog gasiti sfaturi si antrenamente pentru un nivel mediu pentru orice competitie de alergare ce a-ti dori sa efectuati.

  • -Anul acesta as dori sa particip la Campionatul Mondial de Half-Ironman-Florida si la Campionatul Mondial de Triatlon Olimpic-China Beijing, ambele desfasurandu-se in a doua jumatate a sezonului. Pentru a reusi sa particip la aceste doua competitii, la care doresc sa ma clasez in top 10, as avea nevoie de aproximativ 2-3 competitii pregatitoare. Scopul acestora este de a ma ajuta sa ajung in forma maxima pentru Campionatele Mondiale.
  • -De asemenea as avea nevoie sa strang suma de 20.000-25.000 euro care imi este necesra pentru pregatirea, alimentatia, inscrierea, transportul, cazarea si masa la aceste competitii.
  • -Prin aceasta cale doresc sa solicit ajutorul dumneavoastra pentru a strange aceasta suma si bineinteles de a participa la competitiile mentionate.

Despre Site:

  • Acest site are la baza dorinta de a impartasii cunostintele si experientele acumulate in decursul anilor de antrenamente si competitii.
  • In incercarea de a impartasii informatiile cat mai util cu putinta le-am segmentat pe cat de mult posibil astfel incat fiecare dintre dumneavoastra sa poata gasi cu repeziciune ceea ce doreste fara a fi nevoit sa isi piarda timpul cautand printre postari din alte specialitati/domenii.
  • Sper ca veti gasiti ceea ce doriti si ca intr-un final sfaturile inscrise pe acest site va vor fi de folos!

Un comentariu:

  1. Salut. Cred ca blogul tau ar fi (si) mai util, ba chiar si cautat, daca te-ai antrena putin si la limba romana. Atat la gramatica, dar mai ales, la topica. Adeseori, propozitiile tale (sa nu mai vorbim de fraze) sunt prea intortocheate si greu de citit si inteles. No offense, sper sa intelegi sfatul meu prietenesc. Spor la alergat... Cristian

    RăspundețiȘtergere